Hoofdverdeler voor tomatenkwekerij in de woestijn

2023 - Tunesië


Op locatie koppelden wij het distributiepaneel dat wij in opdracht van CombiCoop bouwden in het Okken-systeem van Schneider Electric.

Het Okkenpaneel is de derde hoofdverdeler die wij mogen leveren voor het glastuinbouwproject ’Desert Joy II’ in de woestijn van Tunesië. De firma Agro Care verbouwt er het gehele jaar rond tomaten in 7,5 hectare gesloten kas en 12,5 hectare normale kas.

Het Okkenpaneel, dat meerdere kassen zal gaan voeden, is voorzien van een generatorbesturing van DBR. Een geïntegreerde multifunctionele power analyzer monitort 24/7 de kwaliteit van de spanning en analyseert storingen in het geval van netproblemen. In de verdeler is verder plaats gemaakt voor het op enig moment inbouwen van een Actief Dynamisch Filter (harmonisch filter), waarmee de kwaliteit van de voeding geoptimaliseerd kan worden. Het paneel bevat verder 4 solar inverters waar de zonnepaneelvelden op worden aangesloten.

Het distributiepaneel van ruim 4 meter lang werd verscheept in 4 losse delen en op locatie gekoppeld en aangesloten door servicemonteurs van Elektro Internationaal.

 

[Beeld : Elektro Internationaal]

 

TERUG NAAR PROJECTOVERZICHT (https://www.ei-woerden.nl/tp-28137-2/nieuws/project)

 

 

Afbeelding van WhatsApp op 2023-08-10 om 08.34.1 2 Afbeelding van WhatsApp op 2023-08-10 om 08.34.1 2